2009-11-09

Alona Frankel író és illusztrátor Magyarországon

November 13-án, pénteken délután ötkor
a Pozsonyi Pagony (1137 Budapest, Pozsonyi út 26.) vendége Izraelből ALONA FRANKEL, a népszerű Bilikönyv író-illusztrátora.

Az írónővel Demény Eszter beszélget. A gyerekeknek a Bilikönyvből Szekeres Nikoletta vetít.

A beszélgetés után Alona Frankel természetesen dedikál.


 Alona Frankelről bővebben itt olvashat: http://www.pagony.hu/index.php?page=ticle&id"0
Mindenkit szeretettel várunk!

2009-11-06

BEST OF... ARANYVACKOR A SÁRKÁNYOSBAN


vackorA Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Sárkányos Gyerekkönyvtárában (1088, Szabó Ervin tér 1.) november 6-a és 27-e között az Aranyvackor pályázat legjobbjai újra megnézhetők!
Festős-rajzolós megnyitó november 6-án, délután ötkor lesz gyerekeknek-felnőtteknek Színek, formák nyüzsgő városában címmel - kalandozás ecsettel, festékkel, ceruzával, krétával Paulovkin Boglárka és Kőszeghy Csilla grafikusokkal.

Szeretettel várunk Benneteket!

2009-11-04

Királylány születik könyvbemutató az Anno meseboltban

Felhívás a III. Kalandraka-pályázatra

El Departamento de EDUCACIÓN del AYUNTAMIENTO DE SANTIAGO y KALANDRAKAconvocan el III Premio Internacional ‘COMPOSTELA’ para Álbumes Ilustrados, con una dotación económica de 12.000 euros en concepto de adelanto por los derechos de autor. El plazo de presentación de los trabajos finalizará el 26 de febrero de 2010 y el fallo del jurado se dará a conocer el 2 de abril, coincidiendo con el Día Internacional del Libro Infantil y Juvenil, y en el marco de las actividades de la X Campaña de Animación a la Lectura que organizan el AYUNTAMIENTO DE SANTIAGO y KALANDRAKA.