2008-07-04

Gyermek - Játék 2008

Gyermek - Játék 2008

A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete (MAOE) vizuális művészeti tagozatai Gyermek - Játék címmel pályázatot hirdettek magyar professzionális művészek és művészeti egyetemi hallgatók, művészeti szakközépiskolai tanulók számára. A pályázat játékok, gyermekeknek számára készülő használati tárgyak, öltözékek vagy egyéb, a gyermekek életét gazdagító művek tervezésével, alkotásával foglalkoznak.

Pályázni az alábbi témákban lehet: játékvilág (játékszer, közösségi terek játékai stb); mesetár (irodalmi mű irodalmi mű illusztrálása stb.); hétköznapok (öltözék, bútor, edény stb.); látványtár (honlap; képesség- és készségfejlesztő program, animáció stb.)
A pályázat résztvevői lehetnek: professzionális művészek, alkotók, tervezők, valamint a közép- és felsőfokú művészeti iskolák hallgatói.

A pályázat kétfordulós: az első fordulóra a pályázati tervet, dokumentációt kell beadni, a második fordulóra a kész művet. A pályázatot a MAOE által felkért szakértőkből álló zsűri bírálja el.

Nevezési határidő: 2008. július 14.
A második forduló beadási határideje: 2007. november 5.

Eredményhirdetés és a kiállítás megnyitója: 2008. december 1.

A pályázattal kapcsolatban hívható:
Baricsa Katalin (Tel.:472-0356, iparmuveszeti.maoe@pantalweb.hu) és
Szmrecsányi Dóra (Tel.:331-9304, kepzomuveszeti.maoe@pantalweb.hu)

1 megjegyzés:

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Köszönjük Krisztián!Cserébe, mert nekiálltam keresgélni, küldök egy címet, itt megtalálod, megtalálhatjátok a jelentkezési lapot is, meg az egyéb hasznos információkat.
http://www.mszh.hu/testuletek/mft/hirek/GYERMEKJATEK.pdf