2009-09-12

Évadnyitó összetalálkozás

Itt van az ősz, itt van újra, tehát újult erővel kezdhetünk közös ügyeink menedzselésének.
Régóta készülünk az új tagok felvételére, most talán kitaláltuk a hogyanját. Lesz Gyerekirodalmi Fesztivál, Bologna jövőre is, jó lenne nem az utolsó pillanatban kitalálni, mit s hogyan szeretnénk. Benedek Elek anyagunkból kiállítások sora szerveződik - talán többeket érdekelne, hogy pontosan hol, mikor és hogyan. De ezeken a nagyobb eseményeken túl is lehet ezer apróbb-nagyobb dolog, amit átbeszélhetnénk. Például, hogy évek óta tervezgetjük, milyen jó lenne szakmai workshopokat szervezni. Most talán nyílhatna rá lehetőség, két nagyobb szabású, külföldről ide szervezendő kiállítás kapcsán. Ezer s egy dolog! Néhányan kitaláltuk, hogy leülünk ezekről beszélgetni, és arra gondoltam, miért ne tehetnénk nyitottá ezt a beszélgetést bárki számára, akit érdekelnek a fenti témák, netán ő maga új dolgokkal, ötletekkel is előrukkolna? Tehát: várunk szeretettel mindenkit, akit érdekelnek a fenti témák, szerda délután öt óra tájban a Szent István park 35-ben. Zsebnaptárt, pogácsát, üdítőt, kávét kis termoszban, hozzatok:-)

5 megjegyzés:

phiri írta...

Sziasztok!
Akkor jól értem bárki jöhet aki érdeklődik,de nem tag...esetleg bátortalanul megpróbálkozna a tagfelvétel hogyanjával??Hogyan s miként? Vagy ez majd szerdán kiderül....:-))

picidia írta...

javasolhatnék annyit, hogy erről menjen egy kör e-mail?...
csak mert sokszor olyan ritkán frissül a blog, hogy már én is ritkán jutok ide és jelen esetben is véletlen, hogy időben. és az a gyanúm, hogy mások is vannak ezzel így.
mindenesetre én nagyon örülök, megpróbálok ott lenni, remélem, addigra meggyógyul a kisbetegem.
dia

bogi írta...

A kör e-mailekre általában 3-man szoktak visszajelezni, hogy egyáltalán megkapták, de ennyien is csak akkor, ha külön kérem, hogy mindenképpen jelezzen vissza, aki megkapta.- Ez nem egy hivatalos találkozó, csak gondoltuk, mért ne csatlakozhatna, akinek kedve van, ezekről beszélgetni? Szóval szeretettel várunk benneteket. Meg még aki erre téved a blogon, vagy akinek még elmondjátok esetleg:-)

Juhász Réka írta...

Kedden akadtam a blogra és láttam meg, hogy szerdán összejövetel lesz.El is mentem ötre a megadott címre, de egy társasház volt és fogalmam sem volt, hová csöngessek. Mivel teljesen idegen vagyok a környéken és teljesen kezdő a GYIE-témában, ezért elbizonytalanodtam és hazaindultam. Kár, így nem sikerült kapcsolatba kerülnöm veletek és biztosan sok érdekesről maradtam le. Leírjátok majd, miről volt szó?

Bogi írta...

Szia Réka! Persze, hogy leírjuk! Az az igazság, hogy Sándor Csillán kívül senki sem tudott többet a helyről, ezért nem tudtuk jobban körülírni, csak persze telefonszámmal a zsebemben könnyebb helyzetben voltam, bejutottunk. Valószínűleg hamarosan mindenki "bejáratos" lesz erre a helyre, mert egy jó kis GYIE fészket lehet ott életre kelteni, Csilla nagylelkűen biztatta is ere az egybegyűlteket. Szépen lassan mindenről beszámolunk, e szent helyen, a blogon!