2007-04-03

Tratatart!!!


2007. április 4. 19.00-én nyílik a kArton galéria és múzeumban (1054 Budapest, Alkotmány u 18.) Stark Attila legújabb kiállítása. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!:-))

"A korábban elsősorban street artos tevékenysége miatt ismert Stark Attila munkáival az utóbbi években többször találkozhattunk kiállítótermek falain (Műcsarnok, Stúdió Galéria, Forma Galéria). A kArton Galériában legutóbb 2006 januárjában a Hétköznapi sorozatok című csoportos kiállításon mutattunk be Kulo-City című képregény - sorozatából részleteket. Az eredetileg diplomamunkának készült rajzos napló a napokban könyv formájában jelenik meg a Roham Kiadó gondozásában.
Rajzainak stílusa a város több pontján (Tűzraktér, Kultiplex) visszaköszön, ezeket ugyanis az 1000% nevű street art csoport egyik tagjaként dekorálta ki majmokkal és egyéb érdekes karakterekkel.
Ezek a közterekről ismert jellegzetes jegyek adják legújabb műveinek is az alapját: nagyvárosi épület - és utcarészletek, kocsmák, majom magányosan, vagy különböző majmok csoportokban, valamint zenei referenciákat hordozó szövegek és feliratok. Az urbánus szubkultúra jelképeivel, a pesti homlokzatokon látható starki expresszív szín - és formakezeléssel ezúttal festmények formájában találkozhatunk a kArton Galériában.

A tárlat 2007. május 5-ig tekinthető meg, hétfőtől péntekig 13.00 - 18.00 óra között, hétvégén tíztől kettőig.
Egyéb információ: 472-0000, fax: 472-0001, info@karton.hu
www.karton.hu

Nincsenek megjegyzések: