2007-06-07

Gyermek – Játék pályázat idén is

A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete vizuális művészeti tagozatai Gyermek – Játék címmel nyilvános pályázatot hirdetnek magyar professzionális művészek és művészeti egyetemi hallgatók, művészeti szakközépiskolai tanulók számára. A pályázatot és a pályázathoz kapcsolódó kiállítást a MAOE Képzőművészeti, Iparművészeti, Fotóművészeti tagozata szervezi a Magyar Formatervezési Tanács együttműködésével.

A pályázat azokat szólítja meg, akik játékokat, használati tárgyakat, öltözéket stb. terveznek és készítenek vagy kulturális alkotásokat hoznak létre a gyermekek életének szépítése, gazdagítása érdekében. Pályázni az alábbi témákban lehet: játékvilág (játékszer, közösségi terek játékai stb); mesetár (irodalmi mű, irodalmi mű illusztrálása stb.); hétköznapok (öltözék, bútor, edény stb.); látványtár (honlap; képesség- és készségfejlesztő program, animáció stb.)

A pályázat résztvevői lehetnek: professzionális művészek, alkotók, tervezők, valamint a közép- és felsőfokú művészeti iskolák hallgatói.

A pályázat kétfordulós: az első fordulóra a pályázati tervet, dokumentációt kell beadni, a második fordulóra a kész művet. A pályázatot a MAOE által felkért szakértőkből álló zsűri bírálja el.

Nevezési határidő: 2007. július 16. A második forduló beadási határideje: 2007. november 6.

Eredményhirdetés és a kiállítás megnyitója: 2007. december 1.

A pályázattal kapcsolatban hívható: Baricsa Katalin (Tel.:472-0356) és Szmrecsányi Dóra (Tel.:331-9304), e-mail cím: maoe@t-online.hu

1 megjegyzés:

irisz írta...

a pályázati adatlap a http://www.alkotok.hu oldalon, az iparmûvészeti tagozat pályázatai közt megtalálható, letölthetô...