2009-10-01

Kapcsolat

Az, hogy ez a blog mennyire aktív hírforrás, az valóban mindannyiunkon múlik, akik szerkeszthetjük, és persze az olvasókon is. Vannak időszakok, amikor egyikünknek vagy másikunknak fogy el az ideje, de ezeket az időszakokat jól át lehet hidalni, ha olyankor a többiek veszik a lapot, és kicsit a stafétabotot is. És vannak időszakok, amikor nem nagyon vannak híreink, mert az egyesületi tevékenység pont nem annyira aktív...ez a jelenség például minden nyáron megfigyelhető.:-) Csodálok mindenkit, aki napi szinten frissíti az internetes megjelenését, de ugyanezt a gyorsaságot nem lehet mindenkitől elvárni. Sajnálnám, ha emiatt leszoknátok vagy lemondanátok a blogról. Inkább segítsetek életben tartani! (Ha végképp egy másik hírcsatornát használnánk egyszer majd, akkor azt korrektül elmondjuk itt is, ez nyilvánvaló.)

A honlap elkészült ugyan, de a fejlesztése ugyancsak rengeteg időt-energiát kíván, most ketten is vállalkoztak rá, hogy kezükbe veszik a dolgot. Természetesen bárki érintett előtt, aki úgy érzi, hogy szeretne vagy tudna pluszban foglalkozni ezzel,nyitva áll a lehetőség, csak keressétek Csillát!

Remélem, hogy jövőre sok új, aktív tagja lesz a GYIE-nek. Ugye észben tartjátok a képek feltöltésének határidejét? :-)

Sok, szép munkát mindenkinek!

3 megjegyzés:

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Az előző is én voltam, csak rosszul számoltam; szóval ha a szerzők közül mindenki csak 2 bejegyzést tesz közzé havonta, akkor is van mit olvasni kb. 2 naponta.

bogi írta...

Na, hát erről van szó!:-) Rajta, mindenki!